by Noorderbier
Nieuws

Sinds jaren wordt in Beetsterzwaag jaarlijks de Kerstfair gehouden. Dit jaar is dit spektakel op woensdag 11 december 2019 van 13.00 – 21.00 uur

Het is een sfeervol en goed bezochte kerstmarkt. De Hoofdstraat van Beetsterzwaag wordt ieder jaar opnieuw omgetoverd tot een waar kerstfestijn. Door de prachtige straten van Beetsterzwaag komen de heerlijke geuren je tegemoet. Kortom een fair die je niet mag missen.

Er zijn meer dan 100 standhouders met een diversiteit aan  producten, van brocante tot kerst- en aanverwante artikelen, aanwezig. Vele plaatselijke horeca ondernemers zetten de heerlijkste, maar exclusieve kleine gerechten voor. Verder is natuurlijk de kerstman aanwezig, prachtige muziek en zang, kerstkoopjes en nog veel meer.

Ook Skûtsjebier is vertegenwoordigd op deze markt, wij staan er met een gezellige kraam! En wat het extra speciaal maakt is dat wij voor het eerst hier de Opstapper kunnen presenteren aan het grote publiek! Nu ook samen met de Skipper en de Fokkenist, te verkrijgen in een leuke geschenkverpakking. Natuurlijk hebben we tijdens de markt leuke marktaanbiedingen, dus sla een bezoekje aan onze kraam niet over!

Aanvangstijden
Woensdag 11 december 2019 van 13.00 – 21.00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen
De toegang tot de fair is gratis.
Er is rondom mogelijkheid tot vrij parkeren.

Bezoekersinformatie
Beetsterzwaag
Hoofdstraat
9244 CL Beetsterzwaag
Tel.: 06 15682764

Selecteer een Afleverpunt

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.