by Skutsjebier Ambachtelijk speciaalbier
Nieuws

Skûtsjebier VrijMiBo 17 april 2020 vanaf 16:00.

Deze Vrijdag Middag Borrel wordt op een nader te bepalen datum georganiseerd. We houden u op de hoogte!

Hotel Restaurant de Stripe en Skûtsjebier organiseren samen een speciale VrijdagMiddagBorrel. We schenken deze middag onze Speciaalbiertjes, samen met verschillende bijpassende hapjes.

We trappen af rond 16:00 met onze frisse Weizen de Opstapper, de Chefkok heeft hier een bijpassend hapje voor gemaakt.

Tussen 16:30 – 17:00 wordt ons 2e biertje geschonken een Blond bier, de Fokkenist. Ook hierbij heeft de Chef iets lekkers gemaakt.

Tussen 17:30 – 18:00 wordt de Skipper geschonken. Een Tripel, het eerste biertje in de Skûtsjebier reeks speciaalbieren. Hierbij wordt weer een bijpassend hapje geserveerd.

Om de middag leuk af te sluiten houden we ook een verloting met mooie prijzen! Op elk arrangement kaartje dat wordt verkocht, zowel het Skûtsjebier arrangement als het bob arrangement, staat een nummer. Rond 18:00 volgt de verloting met leuke prijzen waaronder een Canvas van 80 x 40 met een prachtig Skûtsje in actie, Een speciale Alle Trossen los ontspanningsmassage bij Sinnevitaal in Drachten. Een dinerbon van Hotel Restaurant de Stripe. En om thuis ook nog van ons bier te genieten verloten we ook diverse Skûtsjebier pakketten! En er volgen binnenkort nog wat leuke prijzen.

Natuurlijk kun je na de verloting weer je weg vervolgen, maar er wordt rond 18.30 ook speciaal voor ons een lekker buffet geserveerd. Dus je kunt ook gezellig blijven en aanschuiven!

Je kunt je opgeven voor de borrel door een arrangement kaart te bestellen op www.skutsjebier.nl. Je kunt de aankoopbevestiging uitprinten en meenemen. De bestelde arrangementkaart(en) krijg je bij aankomst.

Ons Skûtsjebier arrangement kost € 15,- pp, dat is inclusief de 3 flesje biertjes en de bijpassende hapjes.

Voor een BOB, stellen wij een BOB arrangement beschikbaar. Daarvoor ontvang je ipv onze drie biertjes, 3 alcoholvrije drankjes, maar krijg je wel gewoon de lekkere hapjes die geserveerd worden! Dit arrangement kost € 10,- pp.

De kosten voor het buffet zijn € 17,50 pp. Bij de aankoop van het arrangement kun je aangeven met hoeveel personen je hiervan gebruik zou willen maken en dit gelijk bijbestellen.

Het is natuurlijk mogelijk om later aan te schuiven in verband met bijvoorbeeld werktijden. Je kaartje blijft de hele middag geldig tot aan de verloting die rond 18:00 zal zijn.

De drankjes die buiten ons arrangement genuttigd worden zijn voor eigen rekening.

We zien jullie graag,

Rink Louwes & Marije van Gorkum
Skûtsjebier 
Siep de Vries & Anna Ekas
Hotel Restaurant de Stripe

De arrangementen