by Skutsjebier Ambachtelijk speciaalbier
Nieuws
4 april 2022| 2 views

Skûtsjebier VrijMiBo


De VrijdagMiddagBorrel is al weer voorbij, het was zeer geslaagd en we willen dan ook iedereen die is geweest bedanken voor hun komt.
Tsjoch! en tot een volgende keer.

Hotel Restaurant de Stripe en Skûtsjebier organiseren samen een speciale VrijdagMiddagBorrel. We schenken deze middag heerlijke Speciaalbiertjes, samen met verschillende bijpassende hapjes.

We trappen af rond 16:00 met onze frisse Weizen de Opstapper, een echt lente biertje. De Chefkok heeft hier een bijpassend hapje voor gemaakt.

Tussen 16:30 – 17:00 wordt ons 2e biertje geschonken een Blond bier, de Fokkenist. Ook hierbij heeft de Chef iets lekkers gemaakt.

Tussen 17:30 – 18:00 wordt de Stripel geschonken. Een lichte en soepele Tripel van De Stripe. Hierbij wordt ook weer een bijpassend hapje geserveerd.

Tevens houden we ook een verloting met mooie prijzen van producten uit de Regio! Op elk arrangement kaartje dat wordt verkocht, zowel het Skûtsjebier arrangement als het bob arrangement, staat een nummer. Rond 18:00 volgt de verloting met leuke prijzen waaronder een Houten Silhouette van een prachtig Skûtsje voor aan de wand een kleinere staande variant voor op de schoorsteenmantel, een speciale Alle Trossen los ontspanningsmassage bij Sinnevitaal in Drachten. Een dinerbon van Hotel Restaurant de Stripe. En om thuis ook nog van ons bier te genieten verloten we ook diverse Skûtsjebier pakketten! En er volgen binnenkort nog wat leuke prijzen.

Om de middag leuk af te sluiten is er de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Dus je kunt ook gezellig blijven en aanschuiven voor een diner! Er zijn plannen om een speciaal gerecht op de kaart te zetten voor de 22ste van April.

Je kunt je opgeven voor de borrel door een arrangement kaart te bestellen op www.skutsjebier.nl. Je kunt de aankoopbevestiging uitprinten en meenemen. De bestelde arrangementkaart(en) krijg je bij aankomst.

Ons Skûtsjebier arrangement kost € 17,50,- pp, dat is inclusief de 3 flesjes speciaalbier en de bijpassende hapjes.

Voor een BOB, stellen wij een BOB arrangement beschikbaar. Daarvoor ontvang je ipv onze drie biertjes, 3 alcoholvrije drankjes, maar krijg je wel gewoon de lekkere hapjes die geserveerd worden! Dit arrangement kost € 12,50,- pp.

Het is natuurlijk mogelijk om later aan te schuiven in verband met bijvoorbeeld werktijden. Je kaartje blijft de hele middag geldig.

De drankjes die buiten ons arrangement genuttigd worden zijn voor eigen rekening.

We zien jullie graag,

Rink Louwes & Marije van Gorkum
Skûtsjebier 
Siep de Vries & Anna Ekas
Hotel Restaurant de Stripe

De arrangementen

Selecteer een Afleverpunt

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.