by Noorderbier
Archief
15 juli 2022| 822 views

Sinds deze maand is Skûtsjebier te verkrijgen bij Landwinkel de Scheperij in Bakkeveen. Ons volledig assortiment is daar te verkrijgen zoals de Skipper, Fokkenist, ‘t Swurd en ‘t Helmhout. De laatste ook in de Limited Edition van 75cl.

Tevens zijn de speciaalbiertjes in mooie zelfgemaakte cadeau pakketten te koop. Heerlijke pakketten met producten uit de regio.

Meer over de Landwinkel in Bakkeveen

Landwinkel de Scheperij is gevestigd in de achterdeel van rijksmonument de Scheperij. De Scheperij is een oude saksische boerderij uit omstreek 1750, welke vroeger in gebruik was als schaapskooi. Vanuit de schaapskooi liet de herder zijn schapen grazen in het duingebied van Bakkeveen.
Wij zijn trots op de rijke geschiedenis van onze boerderij.

Vanuit onze liefde voor (h)eerlijke producten zijn we begonnen met het houden van kippen, runderen en varkens welke we op een natuurlijke manier houden. Dit betekend dat de dieren zoveel mogelijk buiten in de natuur lopen en hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen. We verkopen onze (h)eerlijke eieren, groenten, zelfgemaakte producten en vlees in onze landwinkel. Ook verkopen we (h)eerlijke producten uit de regio waaronder Skutsjebier en honing van Imkerij de Bijenhave uit Zevenhuizen.

Binnenkort zullen we ons assortiment uitbreiden met een heerlijk Scheperijbiertje, gebrouwen door Noorderbier, welke ook het Skûtsjebier op de markt hebben gebracht.

Ook zullen we ons vlees assortiment uitbreiden met eigen gemaakte droge worst, BBQ pakketten en borrelhapjes.

Indien gewenst stellen we cadeau pakketten samen in overleg met u als klant.

Landwinkel de Scheperij
Mjûmsterwei 37
9243 SK Bakkeveen – Friesland

Selecteer een Afleverpunt

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.